STOP MADSPILD (BEDST FØR 13/10/24) - Otafuku Glutenfri Sushi Sauce 370g
Sød-saltet umamifyldt sauce til topping og dip af sushi ruller, tempura, gyoza mm. Saucen afspejler teriyaki-traditionen, men er tilpasset specifikt til sushi.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Denne sauce fra Otafuku tager kærligt hånd om alle dine sushi behov ! (๑ᵔ⤙ᵔ๑)
Dyp, hæld og pynt dine sushi ruller til perfektion med denne søde, sojabaserede sauce, der troligt følger teriyaki-traditionen på smagen, men samtidig er tilpasset med lækre japanske tilføjelser som kombu-dashi og daikon. Denne type tyktflydende sojasauce kendes også sommetider under navne som unagi sauce, åle sauce eller sushi eel sauce.
Anvendelsen begrænser sig dog ikke bare til sushi, og vi anbefaler at bruge den samtlige steder, hvor du behøver et pift af det salte og søde.
Prøv f.eks. Otafuku Glutenfri Sushi Sauce 370g som marinade til kylling, ribs eller sammen med din abura-age, kakiage eller kabayaki menu næste gang. Med denne i skabet behøver glutenallergikere i hvert fald ikke bekymre sig for at gå på kompromis med madlavningen :)
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 370g
- Produceret i
- Japan
Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.
Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen.
En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.
Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.
Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.
Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato?
Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.
Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.
Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.
Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Sukker, vand, molasse, SOJAsauce (SOJAbønner, vand, salt, alkohol), salt, modificeret stivelse, destilleret eddike, tang-fond (kombu, salt), farvestof (E150a), gærekstrakt, kinakålekstrakt (kinakål, dextrin, salt), gulerodsekstrakt, fortykningsmiddel (E415).
Allergener: soja
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 833,34 kJ |
Energi (kcal) | 192,58 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 48,0 g |
(heraf sukkerarter) | 43,31 g |
Protein | 1,02 g |
Salt | 5,02 g |