Daisho Usukuchi Lys Soja Sauce 1L
Japansk Usukuchi lys sojasauce fermenteret gennem 1 år for en sød og let soja med et højere saltindhold og en lysere farve end traditionel sojasauce.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Usukuchi er betegnelsen for en lys og let sojasauce, som går rigtig godt sammen med ingredienser og retter, hvori de finere smagsnuancer ikke nødvendigvis skal druknes, men fremhæves.
Samtidig med at smagen er let, er den også ekstra saltholdig i forhold til en koikuchi eller traditionel mørk sojasauce. Dette skyldes brygningsprocessen, hvor salt tilsættes undervejs for at undertrykke den fermentering, der netop får sojasaucen til at tage farve.
Den lettere konsistens og mere neutrale farve er et oplagt valg i f.eks. udon supper, chawanmushi og takikomi gohan.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 1L
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Vand, salt, hvede, sojabønner 10%, glukose, alkohol.
Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 270 kJ |
Energi (kcal) | 64 kcal |
Fedt | <0,5 g |
(heraf mættet) | <0,1 g |
Kulhydrat | 9,7 g |
(heraf sukkerarter) | 2,9 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 18,2 g |