Asian BBQ Grill Pakken - Level up dit BBQ game med denne lækre smagspakke! Her får du et lækkert udvalg af japanske og koreanske BBQ saucer så du kan gå grillsæsonen sikkert i møde!
Nedsat pris Pakke

Asian BBQ Grill Pakken

Level up dit BBQ game med denne lækre smagspakke! Her får du et lækkert udvalg af japanske og koreanske BBQ saucer så du kan gå grillsæsonen sikkert i møde!

259,00 kr. 308,00 kr. - 49,00 kr.

I stedet for 293,00 kr.

Inkl. moms
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Når grillsæsonen nærmer sig, er det tid til at finde de bedste saucer frem, der kan forvandle dine grillretter til noget helt specielt. Denne eksklusive smagspakke indeholder en udsøgt samling af autentiske japanske og koreanske BBQ-saucer, som vil tage din grilloplevelse til nye højder. Uanset om du er en erfaren grillmester eller nybegynder, vil disse saucer tilføje en uforglemmelig smagsoplevelse til dine måltider.

Udover lækre BBQ saucer, får du også 2 forskellige slags bambusspyd med i pakken, så du kan lave lækre spyd på grillen.

En ny verden af BBQ smag!

Lad os begynde med de japanske BBQ-saucer. Japansk BBQ er kendt for sin balance mellem søde, salte og umami smage. En klassisk japansk sauce som teriyaki, med sin perfekte blanding af soja, sukker og mirin, vil give dine grillede kyllingespyd en lækker glasering og en fyldig smag. En anden favorit er yakiniku-sauce, som typisk bruges til grillet kød og grøntsager. Denne sauce har en dejlig kombination af soja, frugtjuice og hvidløg, der gør dine grillretter utroligt saftige og velsmagende.

Fra Korea bringer vi dig nogle af de mest ikoniske BBQ-saucer, der er berømte for deres kraftfulde og komplekse smagsprofiler. Gochujang BBQ-sauce, lavet på bl.a. fermenteret chili, soja og ris, tilføjer en krydret og sød dimension til dine grillede retter. Denne sauce er fantastisk til både kød og grøntsager og vil give en autentisk koreansk smag til dit grillbord. En anden uundgåelig klassiker er bulgogi-sauce. Med sin kombination af soja, pære, hvidløg og sesamolie, er denne sauce ideel til marinering af oksekød, som derefter grilles til perfektion.

Autentisk BBQ smag

Denne smagspakke er ikke kun en samling af saucer, men en rejse gennem de rige kulinariske traditioner fra Japan og Korea. Ved at inkludere disse saucer i din BBQ-session, åbner du døren til en verden af smage, der vil imponere dine gæster og familie. Hver sauce er nøje udvalgt for at give dig den autentiske smag af japansk og koreansk grillkunst.

Gør dine grillretter mere spændende og lækre med denne smagspakke. Du vil opdage, at det er de små detaljer, der gør den største forskel. Med disse japanske og koreanske saucer kan du skabe et grillmåltid, der ikke kun smager fantastisk, men også fortæller en historie om tradition og innovation. Så gør dig klar til at imponere dine gæster og forkæl dig selv med en uforglemmelig grilloplevelse. Grillsæsonen venter – og med denne smagspakke er du godt rustet til at tage udfordringen op!

Produktinformation

BBQ-PAKKE