Daisho Gyudon no Tare Beef Sauce 175g - Japansk gyudon-sauce fra Daisho, der på klassisk vis består af sojasauce tilsmagt med mirin - perfekt til oksekød og andre risskålsretter!

Daisho Gyudon no Tare Beef Sauce 175g

Japansk gyudon-sauce fra Daisho, der på klassisk vis består af sojasauce tilsmagt med mirin - perfekt til oksekød og andre risskålsretter!

35,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne Beef Rice Bowl Sauce fra Daisho byder på en kompleks umamismag af saltsød sojasauce, mirin, hvidvin og ingefær, der smukt glaserer oksekødsskiverne, der er stjernen i retten.

En super autentisk Gyudon sauce, der med kun få forberedelser kan sætte den japanske ret på menuen
- præcis ligesom du kan finde den i de billige, men dejlige og pålidelige kæderestauranter Sukiya, Yoshinoya and Matsuya!

Andre japanske retter med oksekød såsom sukiyaki, niku dofu og nikujaga er for resten også virkeligt gode sammen med Daisho Beef Rice Bowl Sauce.


Rå æg? 〣( ºΔº )〣

Har du mod på at prøve en meget japansk måde at nyde din gyudon på, kan du også udstyre hver spisende gæst med deres egen skål rå æg! Traditionen for at dyppe oksekødsskiverne i rå æg som en ekstra form for sauce startede i Kansai, men er i dag meget udbredt i hele landet :)

Sørg dog for at bruge pasteuriserede og/eller økologiske æg eller forsigtigt at varme dine æg op ved brug af en sous vide stav. Temperaturen bør være varm nok til at eliminere bakterier, men ikke så varm, at ægget bliver kogt inden i skallen (forvarm vand til 57C, lad æggene ligge i vandet ca. 75-80 min og afkøl dem til sidst 30 min. i et isbad).

Andet populært tilbehør inkluderer benishoga, shichimi, salat, kimchi, grøn te og ikke mindst miso-suppe, som kæderestauranterne ofte tilbyder som et 'Combo Set'. Det ideelle måltid for den travle businessman på farten!


Tilberedning 

- 1 portion

  • 100g Skiveskåret oksekød
  • 50g Groftsnittet løg
  • 200g Kogte japonica ris
  • 35g Gyudon no Tare Beef Sauce
  • 45ml vand eller konbu-dashi
  • Lidt sesamolie til stegning

Forbered kød og løg ved at skære dem i mundrette skiver.

Tilsæt løg til en varm pande med olie og bland op med sauce og vand, når løgene begynder at blive klare.

Tilsæt dernæst oksekødsstrimlerne og lad blandingen simre indtil gennemstegt.

Servér oven på ris f.eks. i en donburi og nyd. Vi anbefaler også en kold japansk pilsner eller Yamahai sake ved siden af!

Produktinformation

Daisho
LA01274
Produktinformation
Indhold volumen
175g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, sojasauce (SOJABØNNER, HVEDE, salt), sukker, madlavningsvin, salt, alkohol, smagsforstærkere (E621, E635, E331, E363), eddike, gærekstrakt, ingefær, hvidvin, farvestof (E150a), alkohol, fortykningsmiddel (E415), muskatnød.

Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Kyushu, Japan

Energi (kJ) 531 kJ
Energi (kcal) 125 kcal
Fedt 0,2 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 27,6 g
   (heraf sukkerarter) 23,5 g
Protein 3,2 g
Salt 7,1 g


Du vil eventuelt også synes om