Beskrivelse
Teriyaki sauce er en af de mest brugt saucer i det japanske køkken. Denne lækre udgave fra japanske Otafuku er fremstillet efter en traditionel japansk opskrift.
Teriyaki er en soja baseret sauce, og i dette tilfælde giver tilføjelsen af kelp tang ekstra umami og ingefæren giver saucen kant og aroma.
Hvis du skal have den ægte japanske teriyaki smag, så er dette saucen for dig!
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 350g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), vand, sukker, mirin (klisterris, koji, shocu (destilleret spiritus), konsistensmidler (E1442, tamarind gummi), glucose-sirup, kelp (tang), ingefær.
Opbevares ved rumtemperatur. Efter åbning på køl.
Energi (kJ) | 590 kJ |
Energi (kcal) | 141 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 31,5 g |
(heraf sukkerarter) | 22,9 g |
Protein | 3,7 g |
Salt | 2,6 g |