Sauce Nihon Shokken Teriyaki Sauce 2kg LA00039

Nihon Shokken Teriyaki Sauce 2kg

En klassisk japansk teriyaki sauce der bruges til et utal af stegte retter med kød og grøntsager, men også som topping på sushi og meget mere.

299,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ordet teriyaki er en sammensætning af to japanske ord. Teri (glans) og Yaki (grill/stegning). I Japan har retter med teriyaki sauce gennem mange generationer været en fast del af et godt traditionelt måltid.

Teriyaki sauce er isært populært om sommeren i grillsæsonen, men den er også fantastisk som et krydret pift til dips eller til retter, der lynsteges i wok. Teriyaki sauce fremstilles på basis af naturligt brygget sojasauce og er derfor også kendetegnet ved den kraftige og fyldige smag fra sojasaucen.

Teriyaki sauce kan bl.a. bruges til at marinere skaldyr, kød eller grøntsager, før de steges, sauteres eller grilles. Denne klassiske teriyaki sauce har en fin sur-sød smag og en flot umami, der giver såvel wokretter og gryderetter som ovnretter og grillretter en fantastisk aroma og smag. Teriyaki sauce er dog ikke kun til det japanske køkken! Teriyaki sauce er også velegnet som krydderi til stegte, gratinerede og grillede retter fra alle andre steder i verden.

Produktinformation

LA00039
Produktinformation
Vægt
2kg
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, hydroliseret protein (HVEDE, SOJABØNNER), risvin (klisteris), vand, sojasauce (HVEDE, SOJABØNNER, BYG), fortikningsmiddel (E 1442), sirup, eddike, farvestof (E 150a), miso (SOJABØNNEpasta, BYG), gær ekstrakt, ingefær.

Energi (kJ) 841 kJ
Energi (kcal) 201 kcal
Fedt 0,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 46,3 g
   (heraf sukkerarter) 34,1 g
Protein 3,8 g
Salt 6 g


Du vil eventuelt også synes om