Sauce Otafuku Worchester Ketchup Sauce 310g KA80222

Otafuku Worchester Ketchup Sauce 310g

Japansk sauce med et skarpt og frugtigt tomat-twist, der er særdeles velegnet som topping på omurice og andre yōshoku fusion-retter!

50,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Otafuku's Worcester eller Usutā sōsu (ウスターソース) er ingenlunde som den engelske sauce eller Worcestershire sauce, du i forvejen kender.

Smagen er som deres okonomiyaki-sauce udviklet på basis af vegetariske ingredienser; tomat-, æble- og løgpasta, eddike, sirup og vand, som tilsammen skaber en langt mindre skarp og samtidig sødere smag.

Saucen er derfor også, ligesom ketchup, en ideel følgesvend til den japanske fusion-mad kaldet yōshoku, hvor ketchup ikke blot er et tilbehør, men kan være en vigtig bestanddel af retten. F.eks. i den børnevenlige omurice, hvor en fluffy fuwa fuwa omelet serveres oven på eller foldet rundt om ketchup-stegte ris og valgfri grøntsager eller skinkestykker. En ganske enkel, men utrolig lækker ret, der kan findes på yōshoku og famires (ファミレス restauranter rundt omkring i Japan.  

Andre populære eksempler på yōshoku retter inkluderer Hayashi ris, Karee, Hamburger steak og Castella kage.

Otafuku Worchester Ketchup Sauce er derudover også velegnet som erstatning for BBQ-sauce i burgere og marinade eller som dip til grøntsager og kød, hvor den skarpe, frugtige og let syrlige smag virkelig kan gøre en forskel.

Denne sauce er desuden vegansk og er ikke tilsat MSG.

Produktinformation

Otafuku
KA80222
Produktinformation
Vægt
300g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, tomatpasta, majssirup med høj fruktose, melasse, destilleret lys eddike, løgpasta, æblepasta, worcestershire-sauce (vand, sukker, destilleret lys eddike, salt, tomatpasta, løg, gulerod, krydderier, selleri, farve (E150a), tørret hvidløg), alkohol, gulerodsekstrakt, krydderier (sennepsfrø), fortykningsmiddel (E415), paprika, gærekstrakt, majsstivelse.

Allergener: selleri, sennep
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 506 kJ
Energi (kcal) 121 kcal
Fedt 0,02 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 31,96 g
   (heraf sukkerarter) 26,28 g
Protein 1,0 g
Salt 4,61 g


Du vil eventuelt også synes om