Milkis Korean Cream Soda 250ml - Banan & Yoghurt Sodavand - Milkis Banana kan nu endelig købes i Danmark! Den populære koreanske cream soda med banan og yoghurt byder på en helt anden sodavandsoplevelse :D

Milkis Korean Cream Soda 250ml - Banan & Yoghurt Sodavand

Milkis Banana kan nu endelig købes i Danmark! Den populære koreanske cream soda med banan og yoghurt byder på en helt anden sodavandsoplevelse :D

15,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Milkis er en lækker, forfriskende og overraskende sodavand. Det er den første drik med kulsyreholdig mælk og yoghurt i Europa.

Denne version er desuden tilsat lækker jordbærsmag, der giver en helt fantastisk sødme og duft, der minder lidt om skumbananer!

Grundlaget er Milkis Original, en mælket saftevand også kaldet cream soda fra Korea (minder om den japanske Calpis), der indeholder mælk og yoghurt smag. Drikken her er færdigblandet og tilsat kulsyre for en ekstra speciel oplevelse.
Milkis er lidt en af den slags drikke der deler vandene. Enten elsker man smagen, eller også er man slet ikke til det ;)

Uanset hvad, er det en helt unik smagsoplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for at opleve!

Produktinformation

QN37383
Produktinformation
Indhold volumen
250ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, kuldioxid, rørsukker, magert MÆLKepulver, surhedsregulerende middel (E330), bananaroma, SOJA-polysakkarider, stabilisator (E338), farvestof (E110).

Allergener: laktose, soja
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 211 kJ
Energi (kcal) 50 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 12 g
   (heraf sukkerarter) 12 g
Protein 0,0 g
Salt 0,01 g


Du vil eventuelt også synes om