Øl Sapporo Silver Can Øl 650 ml ES03010

Sapporo Silver Can Øl 650 ml

Klassisk japansk pilsner øl fra Sapporo i flot sølvdåse - Sapporo Silver er ikke bare smuk at se på, den smager også fantastisk!

45,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
12 1,00 kr. 12,00 kr. ved dette antal
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sapporo Lager er en gylden, filtreret pilsner fra Japans ældste ølbryggeri, Sapporo. Både duft og smag har en kornfyldt, flot og afstemt smagsprofil. Smagen af korn suppleres af en diskret og balanceret humlebitterhed, der også bidrager med friskhed og noter af nyslået græs. Alt i alt en let, mild og frisk pilsner der går sig til en bred palette af asiatiske retter. 

Denne udgave kommer i en stor, flot dåse på hele 650ml, der med et eksklusivt look virkelig pynter på ethvert bord.

Ønsker du at vide mere om drikkekultur i Japan og Izakaya, anbefaler vi at kaste sig over de følgende bøger The Complete Guide to Japanese Drinks samt Korean BBQ & Japanese Grills for lækre opskrifter og idéer til sjove asiatiske selskabslege og drikkespil!

Produktinformation

Sapporo
ES03010
Produktinformation
Alkohol volumen
5%
Indhold volumen
650ml
Pant
Inkl. pant

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, Korn, Malt, HumleDu vil eventuelt også synes om