Umeshu Choya Umeshu 750ml 10 % EM13409

Choya Umeshu 750ml 10 %

Sød og syrlig japansk blomme likør, også kendt som 'Plum Wine' - en velkendt klassiker fra Choya

129,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Choya er verdenskendte for deres blomme likør, også kendt som Umeshu. Nogle kalder også Umeshu for 'blommevin', men det er faktisk en lidt forkert betegnelse. Drikken fremstilles nemlig ved at tilsætte de sure Ume blommer og sukker til Shochu (ris-snaps), hvorefter drikken trækker smag. Det er dermed ikke en vin i den klassiske forstand, hvor man fermenterer drikken for at skabe alkohol og smagsprofil.

Umeshu har en på samme tid sur og sød smag. Ume blommerne er i familie med bl.a. abrikoser, så der er en klar aroma af stenfrugt og mandel der træder frem. Sødmen er meget fremtræden, men Umeshu kan sagtens drikkes rent. Vi kan dog også varmt anbefale at blande den op i cocktails eller bare med iskoldt vand med brus.

Produktinformation

Choya
EM13409
Produktinformation
Indhold volumen
750ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om