Umeshu Choya Kokuto Umeshu 720ml 14% EM11923

Choya Kokuto Umeshu 720ml 14%

En helt unik umeshu fremstillet på mørk rom, der tilføjer en helt ny og kompleks dimension til den klassiske japanske ume likør.

209,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne autentiske umeshu er fremstillet Kishu Nanko ume, japansk brun farin, også kendt som Kokuto, sukkerrørsspiritus og jamaicansk sort rom – hvilket resulterer i en udsøgt rig aroma og dyb rig smag.

De fleste umeshu er baseret på shochu (japansk alkohol destilleret på ris), men i denne version er den syrlige ume blomme smag balanceret op mod mørk rom. En symbiose mellem surt, sødt, parfumeret og med en dyb, balanceret eftersmag. 
Her opstår noter af karamel, farin og sågar en let røget fornemmelse. Alt sammen parret med den let syrlige og frugtige blommesmag der også tilføjer noter af mandel og kirsebær.

Nyd den unikke aroma og den dybe, runde smag som aperitif eller som dessertvin. Er også fantastisk som en cocktailbase eller sågar hældt over vanilje is!

Produktinformation

Choya
EM11923
Produktinformation
Alkohol volumen
14%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Mørk rom, ume blommer, brun sukker, alkohol på sukkerørDu vil eventuelt også synes om