Choya Umeshu 1L 14% - Japansk ume frugt likør - her i praktisk og prisbevidst papkarton. Den klassiske umeshu smag til en super skarp pris!

Choya Umeshu 1L 14%

Japansk ume frugt likør - her i praktisk og prisbevidst papkarton. Den klassiske umeshu smag til en super skarp pris!

199,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne lækre ume-likør er bygget og raffineret på baggrund af teknikker og forskning, der er akkumuleret over et århundrede af Choya's egne eksperter.

Store og bløde Nanko ume frugter fra Kishu området er omhyggeligt lagret i alkohol og sukker. Herefter frasigtes blommerne og likøren tappes i dette tilfælde på en papkarton der muliggør en super attraktiv pris!

På smagen mødes man af tydelige mazarin noter, samt en umiskendelig frisk og syrlig blommesmag. Fantastisk sprudlende frugtighed med en syre/sødme balance der gør drikken ufatteligt letdrikkelig. Pas på! Det ene glas tager hurtigt det næste, for smagen er nærmest uimodståelig!

Denne skønne Umeshu har et utal af brugsmuligheder. Prøv den som dessertvin til f.eks. kraftige chokoladedesserter, bland den op med danskvand og isterninger for en frisk og anderledes "Spritz-style" aperitif, prøv den on the rocks, eller giv dine cocktails et unikt japansk pift.

Produktinformation

Choya
EM11919
Produktinformation
Alkohol volumen
14%
Indhold volumen
1L
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.