Umeshu The Choya Single Year Lagret Umeshu 700ml EM16441

The Choya Single Year Lagret Umeshu 700ml

Choya Umeshu der er lagret 1 år. Her er der virkelig en unik smagsoplevelse at hente. Intens mandel aroma og fantastisk balanceret syre og sødme.

189,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

The Choya Single Year er en umeshu af høj kvalitet, fremstillet på "Kishu Minami Taka-ume" – en blommefrugt der minder om abrikos. Likøren er forstærket med sukkerrørsspiritus. Med Single Year nærmer man sig toppen af Choyas produktserie. Den er lagret minimum 1 år og er frisk, kompleks og fyldt med noter af marcipan, honning, citrus og stenfrugt.

Smagen er sød, men med en god syre der modspiller sødmen og gør den let drikkelig. Flot intensitet og masser af citrus og stenfrugt præger paletten.

Produktinformation

Choya
EM16441
Produktinformation
Alkohol volumen
15,5%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol