Umeshu Masumi Plum Liqueur Umeshu 720ml EM82692
Ny

Masumi Plum Liqueur Umeshu 720ml

Fantastisk Umeshu i gaveæske fra Masumi bryggeriet. Forfriskende, let og super aromatisk. Perfekt til aperitif, cocktails eller som dessertvin.

329,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Masumi Plum Liqueur er en shochu-baseret likør med sukker og japanske Ume blommer fra Gunma præfekturet.

Netop blommerne fra Gunma, der også er kendt som Shiro-Kaga Ume, giver en helt særlig og intens aroma der har super frugtig karakter der blander sig perfekt med noterne af mandel og mazarin. 
Blommer og sukker lægges i Shochu, hvor de lagres i omkring et år, for at opnå den perfekte, intense smag og mundfylde.

På smagen mødes man igen af kraftige mazarin noter, samt en umiskendelig frisk og syrlig blommesmag. Fantastisk sprudlende frugtighed med en syre/sødme balance der gør drikken ufatteligt letdrikkelig. Pas på! Det ene glas tager hurtigt det næste, for smagen er nærmest uimodståelig!

Denne eksklusive Umeshu har et utal af brugsmuligheder. Prøv den som dessertvin til f.eks. kraftige chokoladedesserter, bland den op med danskvand og isterninger for en frisk og anderledes "Spritz-style" aperitif, prøv den on the rocks, eller giv dine cocktails et unikt japansk pift.

Den smukke flaske med det simple design i sarte farver, leveres i en smuk gaveæske - perfekt som værtsgave, til højtideligheder eller bare til selvforkælelse.

Produktinformation

Masumi
EM82692
Produktinformation
Alkohol volumen
14%
Indhold volumen
720ml
Medfølgende tilbehør
Gaveæske
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Masumi Shochu, sukker, japanske ume blommerDu vil eventuelt også synes om