Hakutsuru Plum Wine Umeshu 750ml 12,5% - Fantastisk japansk blomme likør med en unik balance mellem syrlighed og sødme og en aroma med noter af mandel og blommer.

Hakutsuru Plum Wine Umeshu 750ml 12,5%

Fantastisk japansk blomme likør med en unik balance mellem syrlighed og sødme og en aroma med noter af mandel og blommer.

179,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Umeshu har en på samme tid sur og sød smag. Ume blommerne er i familie med bl.a. abrikoser, så der er en klar aroma af stenfrugt og mandel der træder frem.
På næsen er denne Umeshu nærmest mazarin-agtig. Den har klare noter af mandel og blomme, med en blomstret undertone. Sødmen er meget fremtræden, men Umeshu kan sagtens drikkes rent. Vi kan dog også varmt anbefale at blande den op i cocktails eller bare med iskoldt vand med brus.

Umeshu er også perfekt til drinks, hvor den mandel-agtige aroma giver et helt unikt japansk pift til dine cocktails.
Den unikke sur-søde balance i smagen er skøn at eksperimentere med og kan give helt nye smagsoplevelser.

Nogle kalder også Umeshu for 'blommevin', men det er faktisk en lidt forkert betegnelse. Drikken fremstilles nemlig ved at tilsætte de sure Ume blommer og sukker til Shochu (ris-snaps), hvorefter drikken trækker smag. Det er dermed ikke en vin i den klassiske forstand, hvor man fermenterer drikken for at skabe alkohol og smagsprofil.

Produktinformation

Hakutsuru
EM53077
Produktinformation
Alkohol volumen
12,5%
Indhold volumen
750ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om