Choya Extra Years Lagret Umeshu 700ml 17% - Choya Lagret Umeshu fra Extra serien, der virkelig byder på en unik smagsoplevelse. Intens mandel aroma og fantastisk balanceret syre og sødme.

Choya Extra Years Lagret Umeshu 700ml 17%

Choya Lagret Umeshu fra Extra serien, der virkelig byder på en unik smagsoplevelse. Intens mandel aroma og fantastisk balanceret syre og sødme.

239,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Choya Extra Years Umeshu Likør er en unik japansk specialitet, der kan nydes let afkølet med danskvand, i cocktails, eller bare for sig selv, som en dessertvin f.eks.

Denne japanske umeshu er lavet på ume-frugten, som er i familie med både abrikoser og blommer. Likøren har lagret i 2 til 3 år - heraf navnet "Extra Years", da det er et par år mere end den normale variant. Der er udelukkende anvendt Nanko-ume fra Kishu området i Japan, der giver en fantastisk mandel aroma. Frugterne ligger i flasken og medvirker til en meget intens smagsoplevelse - og så kan de nydes, f.eks. med is, eller bare som en snack ;)

Smagen er sød, men med en god syre der modspiller sødmen og gør den let drikkelig. Flot intensitet og masser af citrus og stenfrugt præger paletten.

Produktinformation

Choya
EM14124
Produktinformation
Alkohol volumen
17%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.