The Choya 3 Years Lagret Umeshu 700ml

The Choya 3 Years Lagret Umeshu 700ml

Choya Umeshu der er lagret 3 år. Her er der virkelig en unik smagsoplevelse at hente. Intens mandel aroma og fantastisk balanceret syre og sødme.

389,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

The Choya 3 Years er en umeshu af højeste kvalitet, lavet på Nanko-ume – en japansk stenfrugt, som, kontra den almindelige opfattelse, ikke er en blomme, men en slags abrikos. Likøren forstærkes med sukkerrørsspiritus og for her lov at lagre hele 3 år, hvilket er umådeligt længe for denne slags spiritus. En dyb og kompleks umeshu som de fleste vil sætte pris på.

Smagen er sød, men med en god syre der modspiller sødmen og gør den let drikkelig. Flot intensitet og masser af citrus, marcipan, modne æbler og stenfrugt præger paletten.

Produktinformation

Choya
EM91100
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol