Kombu Tang 1kg - Kombu er tørret tang, også kendt som konbu eller Kelp. Bruges bl.a. i den klassiske japanske Dashi fond.

Kombu Tang 1kg

Kombu er tørret tang, også kendt som konbu eller Kelp. Bruges bl.a. i den klassiske japanske Dashi fond.

289,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Konbu bruges hovedsageligt til at lave den klassiske japanske suppefond kaldet "Dashi".
Dashi kan laves på utroligt mange måder og med mange ingredienser, men langt de fleste versioner indeholder denne tørrede konbu tang.

Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den autentiske japanske smag der er fyldt med umami, opnås let med en god Dashi fond. Tangen afgiver både salt, en smule sødme og ikke mindst umami, som i kombination med f.eks. Katsuobushi eller tørrede Shiitake svampe giver en super smagfuld base til dine retter.

Konbu tangen er også kendt under navnene 'Kombu' og 'Kelp', så støder du på disse ord, er det som oftest det samme.
I Korea er konbu bedre kendt som 'Dasima' og i Kina går det under navnet 'Haidai'

Produktinformation

PD02733
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

100% Konbu tang

Energi (kJ) 640 kJ
Energi (kcal) 153 kcal
Fedt 1,9 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 64,7 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 7,7 g
Salt 17,5 g


Du vil eventuelt også synes om