Beskrivelse
Konbu bruges hovedsageligt til at lave den klassiske japanske suppefond kaldet "Dashi".
Dashi kan laves på utroligt mange måder og med mange ingredienser, men langt de fleste versioner indeholder denne tørrede konbu tang.
Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den autentiske japanske smag der er fyldt med umami, opnås let med en god Dashi fond. Tangen afgiver både salt, en smule sødme og ikke mindst umami, som i kombination med f.eks. Katsuobushi eller tørrede Shiitake svampe giver en super smagfuld base til dine retter.
Konbu tangen er også kendt under navnene 'Kombu' og 'Kelp', så støder du på disse ord, er det som oftest det samme.
I Korea er konbu bedre kendt som 'Dasima' og i Kina går det under navnet 'Haidai'
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 1kg
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
100% Konbu tang
Energi (kJ) | 640 kJ |
Energi (kcal) | 153 kcal |
Fedt | 1,9 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 64,7 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 7,7 g |
Salt | 17,5 g |