Me Hijiki Tørret Tang 56g
Tørret Hijiki tang der har en fantastisk al dente tekstur og en smag med bitter-søde noter og umami. Fantastisk tilføjelse til hjemmelavet tangsalat.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Hijiki er en type tang, der bruges i mange japanske retter, men som er bedst kendt fra "Hijiki Salad", hvor den opblødte tang blandes med bl.a. edamame bønner, konjac, lotusrod, gulerod og inari tofu, der simres i mirin og soja sauce.
Hijiki er mest populær som tilbehør til hovedretter eller som fyld i Onigiri. Prøv også at blande opblødt Hijiki tang i din hjemmelavet Wakame tangsalat - det giver et spændende pift til både smag og tekstur!
Tilberedning:
Opblødes i koldt vand i 30 minutter inden brug.
Kan med fordel simres i dashi, soja sauce, mirin og sukker for en omgang klassisk japansk tilbehør.
Kan også tilføjes supper, risretter eller salater.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 56,7g
- Produceret i
- Korea
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Tørret Hijiki tang
Energi (kJ) | 919 kJ |
Energi (kcal) | 220 kcal |
Fedt | 1,7 g |
(heraf mættet) | 0,6 g |
Kulhydrat | 27 g |
(heraf sukkerarter) | <0,5 g |
Protein | 11 g |
Salt | 4,9 g |