Beskrivelse
Den klassiske japanske karry blanding der bruges til Karee Raisu, Katsukaree, karry udon nudler og meget mere. Den japanske karryblanding er mildere og har en markant anderledes smag end f.eks. indisk karry. Her er blandingen i en hot udgave - dvs. den har et højt indhold af chili peber der gør blandingen stærk.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 92g
Ingredienser og næringsindhold
Næringsindhold / 100 ml
HVEDEMEL, vegetabilsk olie (palmeolie, rapsolie), sukker, salt, karrypulver, smagsforstærkere (E621, E631, E627), karamelfarve, krydderier (peber, chilipeber, hvidløg, SELLERIFRØ, SENNEP), surhedsregulerende middel (E296).
Energi (kJ) | 2042 |
Energi (kcal) | 488 kcal |
Fedt | 27,9 g |
(heraf mættet) | 16,5 g |
Kulhydrat | 51,9 g |
(heraf sukkerarter) | 9,8 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 10,4 g |