Beskrivelse
Den klassiske japanske karryblanding der bruges til Karee Raisu, Katsukaree, karry udon nudler og meget mere. Den japanske karryblanding er mildere og har en markant anderledes smag end f.eks. indisk karry. Her er blandingen i en hot udgave - dvs. den har et højt indhold af chili peber der gør blandingen stærk.
Japansk Karee
Til japansk karee tilbereder du blot grøntsager, protein, og hvad du ellers kunne tænke dig i en stor gryde.
Typiske ingredienser er gulerødder, kartofler og løg i tern eller i den mere traditionelle rangiri-udskæring. Ønsker du mere bid, skal du f.eks. undlade at lade grøntsagerne stege/dampe for længe inden du tilsætter karryblandingen.
Kom vand i gryden (anvisninger på pakken), bræk karry-blokken af og tilsæt den ønskede portion.
Du vil iagttage, at suppen tyknes og bliver til en lækker sammenhængende karrygryderet.
Serveres med kogte ris og diverse toppings, sprød salat, nori-flager eller syltede grøntsager som fukujinzuke eller shibazuke.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 220g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDEMEL, vegetabilsk olie (palmeolie, rapsolie), salt, karrypulver, sukker, smagsforstærkere (E621, E631, E627), karamelfarve, krydderier (peber, chilipeber, hvidløg, SELLERIFRØ, SENNEP), surhedsregulerende middel (E296).
Energi (kJ) | 2042 kJ |
Energi (kcal) | 488 kcal |
Fedt | 27,9 g |
(heraf mættet) | 16,5 g |
Kulhydrat | 51,9 g |
(heraf sukkerarter) | 9,8 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 10,4 g |