Beskrivelse
Det siges, at Worcestershire-sauce, et velkendt krydderi i Japan, har fået sin start i midten af det 19. århundrede i den engelske by Worcester. Et årti efter at det først blev produceret i Japan - omkring 1887 - begyndte forskellige Worcestershire-sovseselskaber at springe op over hele Japan. 120 år senere er Worcestershire-sauce blevet en fast ingrediens på japanske spiseborde, og det er lige før at udtrykket 'sauce' i Japan bare henviser til Worcestershire-sauce som standard.
Saucen bruges f.eks. til retter som Korokke, Menchi Katsu og Aji Fry, men kan også danne base for et hav af dressinger, marinader og andre saucer. En fast ingrediens i ethvert japansk køkken!
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 200ml
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Eddike, grøntsager (tomat, løg, gulerod, SELLERI, hvidløg), sukker, salt, krydderier (kanel, MUSKATNØD, timian), karamelfarve.
Energi (kJ) | 523 kJ |
Energi (kcal) | 125 kcal |
Fedt | 0,5 g |
(heraf mættet) | 0,5 g |
Kulhydrat | 30,8 g |
(heraf sukkerarter) | 15,2 g |
Protein | 0,3 g |
Salt | 9,7 g |