STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/05/24) - Monster Energy Japan Cuba Libre 355ml - Flasken med tekstur fra Monster Energy Japan er både nubret at holde og energigivende at smage! Dejlig syrlig lime inspireret af den famøse Cuba Libre cocktail 
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/05/24) - Monster Energy Japan Cuba Libre 355ml

Flasken med tekstur fra Monster Energy Japan er både nubret at holde og energigivende at smage! Dejlig syrlig lime inspireret af den famøse Cuba Libre cocktail 

30,00 kr. 55,00 kr. - 25,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Monster er et verdenskendt mærke, og hvis noget er "Big in Japan", så er det stort!

Monster Cuba Libre Japan har kombineret den ikoniske Monster-smag med en dejlig cola-, rom- og limesmag inspireret af den ikoniske Cuba Libre cocktail fra Havana.

De japanske Monster drikke smager i det hele taget lidt som rom og cola, så Cuba Libre versionen her skruer især ekstra op for smagen af lime. Forfriskende og energigivende med en æstetisk høj flaske, der bringer mindelser om de high ball glas, som Cuba Libre ofte serveres i.

Den sorte, æstetiske aluminiumsflaske skinner også med sølvfarvet tekst og føles nubret i hånden, så der er noget her at samle på for de dedikerede fans af Monster mærket.

Produktinformation

QN43001
Produktinformation
Indhold volumen
355ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, sukker (hjemmeproduktion), glukose, ginsengrodekstrakt, L-carnitin L-tartrat, natriumchlorid, guaranafrøekstrakt, kulsyre, surhedsregulerende midler (E338, E331), konserveringsmiddel (E211), aroma, L-arginin, farve (E150), koffein, niacin, sødemiddel (E955), inositol, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B12.

Oprindelse: Japan

Højt koffein indhold - ANBEFALES IKKE TIL BØRN, GRAVIDE ELLER AMMENDE KVINDER!

Energi (kJ) 176 kJ
Energi (kcal) 42 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 9,0 g
   (heraf sukkerarter) 9,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,1 g


Du vil eventuelt også synes om