Hatakosen Ramune Vandmelon Sodavand 200ml - Japansk sodavand i den klassiske Ramune flaske med glaskugle. Her i en unik variant med smag af vandmelon.

Hatakosen Ramune Vandmelon Sodavand 200ml

Japansk sodavand i den klassiske Ramune flaske med glaskugle. Her i en unik variant med smag af vandmelon.

22,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Køb Ramune Salty Watermelon hos WakuWaku og oplev den autentiske japanske sodavand. Udover den dejlige, friske smag, får du også oplevelsen af den lille glaskugle der triller i flaskens hals. Ramune er en japansk sodavand, der kan fås i et hav af forskellige smagsvarianter. Denne Ramune sodavand har en aromatisk og sød smag af vandmelon for en helt unik smagsoplevelse.

At åbne en Ramune sodavand er en helt særlig oplevelse, hvor man trykker den lille glaskugle ned i flasken med et yderst tilfredsstillende "POP". Kuglen 'triller' rundt i flaskens hals og giver en klirrende lyd når man drikker af flasken. Samtidig kan man dreje flasken for at stoppe kuglen og dermed bestemme hvor hurtigt indholdet skal flyde ud af flasken.

TikTok sodavand! Ramune er i nyere tid blevet kendt for deres ekstreme popularitet på det sociale medie TikTok, men fænomenet har også spredt sig til YouTube, Instagram og andre apps. Bliv en del af fænomenet der har givet de japanske Ramune tilnavnet 'TikTok sodavand' :)

Produktinformation

Hatakosen
QE00121
Produktinformation
Indhold volumen
200ml
Pant
Inkl. pant

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand med kulsyre, glukose-fruktosesirup, surhedsregulerende middel (E330), aroma, farvestof (E163).

Energi (kJ) 176 kJ
Energi (kcal) 42 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 10,6 g
   (heraf sukkerarter) 10,6 g
Protein 0,0 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om