Hatakosen Ramune Ananas Sodavand 200ml - Japansk sodavand i den klassiske Ramune flaske med glaskugle. Her i en variant med smag af ananas
Nedsat pris

Hatakosen Ramune Ananas Sodavand 200ml

Japansk sodavand i den klassiske Ramune flaske med glaskugle. Her i en variant med smag af ananas

15,00 kr. 22,00 kr. - 7,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Køb Ramune Ananas hos WakuWaku og oplev den autentiske japanske sodavand. Udover den dejlige, friske smag, får du også oplevelsen af den lille glaskugle der triller i flaskens hals. Ramune er en japansk sodavand, der kan fås i et hav af forskellige smagsvarianter. Denne Ramune Pineapple har en frisk og sød smag hvor ananas smagen tydeligt trænger igennem.

At åbne en Ramune sodavand er en helt særlig oplevelse, hvor man trykker den lille glaskugle ned i flasken med et yderst tilfredsstillende "POP". Kuglen 'triller' rundt i flaskens hals og giver en klirrende lyd når man drikker af flasken. Samtidig kan man dreje flasken for at stoppe kuglen og dermed bestemme hvor hurtigt indholdet skal flyde ud af flasken.

TikTok sodavand! Ramune er i nyere tid blevet kendt for deres ekstreme popularitet på det sociale medie TikTok, men fænomenet har også spredt sig til YouTube, Instagram og andre apps. Bliv en del af fænomenet der har givet de japanske Ramune tilnavnet 'TikTok sodavand' :)

Produktinformation

Hatakosen
QS00600
Produktinformation
Indhold volumen
200ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Ingredienser: Vand med kulsyre, sukker, majssirup med højt indhold af fructose, surhedsregulerende middel: E330, aroma (ananas), farvestof: E102* 

*Kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne. 

Energi (kJ) 170 kJ
Energi (kcal) 41 kcal
Fedt 0.0 g
   (heraf mættet) 0.0 g
Kulhydrat 10 g
   (heraf sukkerarter) 9.8 g
Protein 0.0 g
Salt 0.025 g


Du vil eventuelt også synes om