Te Bubble Tea Tapioka Perler Multi Color 250g BX03010

Bubble Tea Tapioka Perler Multi Color 250g

Farvede tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Tapioca perler fra WuFuYuan - denne version er store Boba perler med forskellige farver og en neutral smag.

Tapioca-perler er fremstillet af tapioca-stivelse. Det er et hvidt pulver der udvindes fra cassava roden. Tapioca-perler er også kendt som bobas, bubbletea (bobbel te) kugler eller tapioka kugler. Tapioca Pearls er blevet verdenskendte, netop grundet Bubble Tea drikken, der stammer fra Kina, men som nyders i mange asiatiske lande, og som også er blevet populært i Japan.

Perlerne er naturligt i hvid farve og ret smagsløse, men ved at tilføje kulør og smagsafgivende ingredienser, kan man skabe tapicoaperler i alle regnbuens farver, med alverdens smage. Perlerne bruges også som fortykningsmiddel til forskellige typer budding. Tapioca-perler er meget populære og bruges vidt og bredt i de østasiatiske og de sydøstasiatiske køkkener.

Tilberedning af tapioka perler til bubble tea:

Bring 10 kopper vand for hver 1 kop tapioka perler i kog. Lad perlerne koge i 5-8 minutter, til de begynder at flyde. Hæld det overskydende vand fra, rens perlerne med kold vand. Hvis du ønsker dine tapioka perler sødet, så lad dem trække i en sukkerlage i nogle minutter inden brug. Tilsæt boblerne til din te og nyd den lækre bubble tea oplevelse!

Produktinformation

BX03010
Produktinformation
Vægt
250g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tapioca stivelse 42.29%, vand, majsstivelse, fortykningsmiddel (E412), konserveringsmiddel (E262, E202), farvestoffer (E129, E110, E102*, E133).

*Kan have en negativ indvirkning på børns adfærd og koncentration.

Energi (kJ) 924 kJ
Energi (kcal) 220 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 54 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,15 g


Du vil eventuelt også synes om