Bubble Tea Tapioka Perler Multi Color 250g - Farvede tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!
Nedsat pris

Bubble Tea Tapioka Perler Multi Color 250g

Farvede tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!

25,00 kr. 39,00 kr. - 14,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Tapioca perler fra WuFuYuan - denne version er store Boba perler med forskellige farver og en neutral smag.

Tapioca-perler er fremstillet af tapioca-stivelse. Det er et hvidt pulver der udvindes fra cassava roden. Tapioca-perler er også kendt som bobas, bubbletea (bobbel te) kugler eller tapioka kugler. Tapioca Pearls er blevet verdenskendte, netop grundet Bubble Tea drikken, der stammer fra Kina, men som nyders i mange asiatiske lande, og som også er blevet populært i Japan.

Perlerne er naturligt i hvid farve og ret smagsløse, men ved at tilføje kulør og smagsafgivende ingredienser, kan man skabe tapicoaperler i alle regnbuens farver, med alverdens smage. Perlerne bruges også som fortykningsmiddel til forskellige typer budding. Tapioca-perler er meget populære og bruges vidt og bredt i de østasiatiske og de sydøstasiatiske køkkener.

Tilberedning af tapioka perler til bubble tea:

Bring 10 kopper vand for hver 1 kop tapioka perler i kog. Lad perlerne koge i 5-8 minutter, til de begynder at flyde. Hæld det overskydende vand fra, rens perlerne med kold vand. Hvis du ønsker dine tapioka perler sødet, så lad dem trække i en sukkerlage i nogle minutter inden brug. Tilsæt boblerne til din te og nyd den lækre bubble tea oplevelse!

Produktinformation

BX03010
Produktinformation
Vægt
250g
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tapioca stivelse 42.29%, vand, majsstivelse, fortykningsmiddel (E412), konserveringsmiddel (E262, E202), farvestoffer (E129, E110, E102*, E133).

*Kan have en negativ indvirkning på børns adfærd og koncentration.

Energi (kJ) 924 kJ
Energi (kcal) 220 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 54 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,15 g


Du vil eventuelt også synes om