Beskrivelse
Grøn te dyrket i den hårde vildmark, der spænder over 400 meters højde ved foden af bjerget Kirishima i Kagoshima præfekturet. Sencha grøn te er en drik, der har været hyppigst brugt i den japanske te. Man plukker de knopper, der spirer fra forår til sommer, damper dem og tørt dem. Sammenlignet med produktion af te på industrielle plantager, er denne te kendetegnet ved en meget stærkere aroma og bevarelse af flere smagsnuancer.
Hamasashoten dyrker deres te i de smukke japanske bjerglandskaber, på helt naturlig vis.
Derfor har teen også det japanske økologi-stempel "JAS", der betyder at der ikke benyttes pesticider eller kemikalier, og at teen dyrkes på den traditionelle, naturlige måde.
Sikker Opbevaring af Te
Passer du godt på dine teblade, holder de længere.
Dette giver måske sig selv, men taget den store omhu i betragtning hvormed te dyrkes i Japan, ville det være en skam ikke at få det maksimale ud af de fine planter.
De tre primære faktorer, der kan være med til at påvirke kvaliteten af din te, er varme, fugtighed og sollys.
Vi anbefaler derfor, at man enten beholder sin te i den oprindelige indpakning, der kommer med genluk i toppen, hvis det er vores 100g Hamasashoten te, eller at man anskaffer sig en tedåse af høj kvalitet og helst ikke af plastik. Sæt som udgangspunkt beholderen i et mørkt, tørt hjørne, og er der tale om matcha-pulver, må den også gerne sættes i køleskabet efter åbning. Aromaen i denne te er nemlig særligt sårbar over for ændringer i omgivelserne.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 100g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Ingredienser: grøn te 100%
Produceret af Hamasa Shoten 200111601
Kontrolleret af CJOFG JP-BIO-004
Energi (kJ) | 8,4 kJ |
Energi (kcal) | 2 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 0,2 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 0,2 g |
Salt | 0,0075 g |