Dansk Tang - Kombu Tang 20g - Dansk dyrket Kombu tang i tørret form. Denne tang er et must-have i det japanske køkken. Tangen bidrager med umami og er en fast del af den japanske Dashi.

Dansk Tang - Kombu Tang 20g

Dansk dyrket Kombu tang i tørret form. Denne tang er et must-have i det japanske køkken. Tangen bidrager med umami og er en fast del af den japanske Dashi.

45,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den velkendte Kombu tang findes andre steder end i Japan - f.eks. denne danske, bæredygtigt dyrkede udgave fra Dansk Tang.

Kombu kendes på dansk som "Fingertang" (Laminaria digitata), men kaldes også for Dansk Kombu. Den er en del af brunalge familien. 
Fingertang er den anden største danske tangtype, kun overgået af palmetangen. Den danske Kombu er meget tæt beslægtet med den japanske Kombu tang, som kendes som tangen der brugs til at lave dashi. Begge er medlemmer af Kelp familien, så du får den famøse Umami i massevis med denne tang!

Tangen er elsket for sin flotte umami og netop derfor bruges Kombu vidt og bredt i det japanske køkken. Den tørrede tang er sej og bøjelig, og er perfekt til supper, gryderetter og meget mere.

Denne tang er bæredygtigt dyrket af Dansk Tang i Odsherred.

Produktinformation

Dansk Tang
PC00313
Produktinformation
Vægt
20g
Produceret i
Danmark

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

100% Laminaria Digitata

Kan indeholde spor af: Skaldyr og fisk.

Maks anbefalet indtag pr. dag: 5 gram

Dette skyldes jod indholdet i denne tangtype er højt. Jod skal vi hverken have for lidt eller for meget af.

Energi (kJ) 905 kJ
Energi (kcal) 217 kcal
Fedt 1,1 g
   (heraf mættet) 0,1 g
Kulhydrat 25,6 g
   (heraf sukkerarter) 1,1 g
Protein 9,5 g
Salt 3,1 g


Du vil eventuelt også synes om