Dansk Tang - Kombu Tang 20g
Dansk dyrket Kombu tang i tørret form. Denne tang er et must-have i det japanske køkken. Tangen bidrager med umami og er en fast del af den japanske Dashi.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Den velkendte Kombu tang findes andre steder end i Japan - f.eks. denne danske, bæredygtigt dyrkede udgave fra Dansk Tang.
Kombu kendes på dansk som "Fingertang" (Laminaria digitata), men kaldes også for Dansk Kombu. Den er en del af brunalge familien.
Fingertang er den anden største danske tangtype, kun overgået af palmetangen. Den danske Kombu er meget tæt beslægtet med den japanske Kombu tang, som kendes som tangen der brugs til at lave dashi. Begge er medlemmer af Kelp familien, så du får den famøse Umami i massevis med denne tang!
Tangen er elsket for sin flotte umami og netop derfor bruges Kombu vidt og bredt i det japanske køkken. Den tørrede tang er sej og bøjelig, og er perfekt til supper, gryderetter og meget mere.
Denne tang er bæredygtigt dyrket af Dansk Tang i Odsherred.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 20g
- Produceret i
- Danmark
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
100% Laminaria Digitata
Kan indeholde spor af: Skaldyr og fisk.
Maks anbefalet indtag pr. dag: 5 gram
Dette skyldes jod indholdet i denne tangtype er højt. Jod skal vi hverken have for lidt eller for meget af.
Energi (kJ) | 905 kJ |
Energi (kcal) | 217 kcal |
Fedt | 1,1 g |
(heraf mættet) | 0,1 g |
Kulhydrat | 25,6 g |
(heraf sukkerarter) | 1,1 g |
Protein | 9,5 g |
Salt | 3,1 g |