Chili Lao Gan Ma Black Soy Bean Chili Oil 280g DD08117

Lao Gan Ma Black Soy Bean Chili Oil 280g

Aromatisk chili- og bønnesovs med konserverede sorte bønner fra Lao Gan Ma, som for mange forbliver en af de mest autentiske chilisaucer på markedet  :)

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne chilisovs fra Lao Gan Ma er velafbalanceret i smagen og indeholder både chili, chiliolie og sorte fermenterede sojabønner.

Resultatet er en varmende krydret sauce, der går godt sammen med de fleste ris- og wokretter. Saucen har en skøn chiliaroma uden at virke overdøvende, og bønnerne tilføjer en let knasende fornemmelse til din marinade, sauce eller som riskrydderi.

Prøv den derudover sammen med stegte ris, nudler, nudelsuppe, bao-buns og dumplings - så garanterer vi for en lækker smagsoplevelse :)

Lao Gan Ma Chili

Lao Gan Ma (老干妈) eller "gammel gudmor" er et mærke af chilisauce grundlagt i 1997, som mange mennesker verden over trofast benytter og hylder som "den rigtige" kinesiske chilisauce. Tao Huabi (陶华碧), der oprindeligt startede sin virksomhed i Guizhou, er den selvsamme dame afbilledet på etiketten.

Hun blev født ind i en fattig familie i en fjerntliggende bjerglandsby og lærte ikke helt hverken at læse eller skrive. Efter Tao Huabi mistede sin mand efter kort tids ægteskab, besluttede hun sig for at åbne en lokal nudelforretning for at kunne forsørge sin familie.

I lokalmiljøet blev hun hurtigt kendt for den særlige chilisauce, hun serverede sammen med nudlerne, og med tiden fik hun startet sin egen saucefabrik og endte den vej igennem som en selvgjort milliardær med et internationalt sauceimperium.

I dag er Lao Gan Ma-saucer utroligt populære både i og uden for Kina, og denne chiliolie med sorte bønner er for mange en ultimativ favorit!

Produktinformation

DD08117
Produktinformation
Vægt
280g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sojabønneolie, konserverede sorte bønner (sojabønner, vand, salt), chili, sukker, smagsforstærker (E621). 

Allergener: soja
Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 2277 kJ
Energi (kcal) 544 kcal
Fedt 45,6g g
   (heraf mættet) 4,4g g
Kulhydrat 19,9g g
   (heraf sukkerarter) 1,2g g
Protein 9,2 g
Salt 2,9g g


Du vil eventuelt også synes om