Slik Fujiya Anpanman Chocolate Stick 1 stk. RM80290

Fujiya Anpanman Chocolate Stick 1 stk.

Anpanman er en klassisk japansk anime superheltekarakter, der stammer fra 1973 - og her får du et af de glade ansigter fra Anpanman universet i chokoladeform!

14,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Prøv denne sjove slikpind af mælkechokolade med en vilkårlig karakter fra den populære serie Anpanman (アンパンマン)!
OBS - der kan ikke vælges en specifik karakter.
Der vælges en vilkårlig karakter, da disse er tilfældigt fordelt i kasserne vi modtager. Ved bestilling af flere styks, udvælges forskellige karakterer, så vidt muligt.

Historien stammer fra de japanske billedbøger til børn skabt af Takashi Yanase, som blev udgivet i perioden fra 1973 til forfatterens død i 2013. Serien er siden hen blevet adapteret til anime-formatet med titlen Soreike! Anpanman (それいけ! アンパンマ/Let's Go! Anpanman), som er en af ​​de mest populære anime-serier blandt små børn i Japan. Serien følger Anpanmans eventyr, en superhelt med en anpan (en slags wienerbrød fyldt med rød bønnepasta) som hoved, der beskytter verden mod en ond antropomorf bakterie ved navn Baikinman.

Anpanman-figurerne er lavet til merchandise i form af stort set alle tænkelige børneprodukter i Japan - lige fra tøj og videospil til legetøj og snacks. Serien skabte et kortvarigt spin-off-show med en af ​​de populære tilbagevendende karakterer på showet, Omusubiman. Anpanman overhalede også Hello Kitty som Japans mest indtjenende karakter i 2002 og er fortsat landets bedst indtjenende karakter fra og med 2019.

Værker inspireret af Anpanman inkluderer manga- og anime-serien One-Punch Man samt K-popsangen "Anpanman" af BTS, som du kan høre her:

Produktinformation

RM80290
Produktinformation
Vægt
12g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, sødmælkspulver, palmeolie, kakaomasse, kakaosmør, laktose, skummetmælkspulver, emulgator (E322, soja), aroma, farve (E160a, E162).

Allergener: laktose, soja

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2352 kJ
Energi (kcal) 560 kcal
Fedt 37,6 g
   (heraf mættet) 16,2 g
Kulhydrat 50,4 g
   (heraf sukkerarter) 49,0 g
Protein 6,4 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om