Beskrivelse
En fantastisk luftig, let og lækker japansk bolle med striber af ahornsirup, som er kendt for at besidde en frugtagtig og brændt sødme i sin smag.
Spis bollen som den er og nyd den bløde, let flagede konsistens med en helt unik smag, der ligger sig mellem brød og kage. Sød, men alligevel en smule salt og med hint af den specielle japanske gær fremstillet på brune ris.
Bollen kan derudover ristes, og så smager den perfekt i selskab med en kop aromatisk japansk te.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 70g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDEMEL, pasta (modificeret stivelse E1412, alkohol, aroma (MÆLK), fortykningsmidler (E415, E440) farvestof (E150c), sukker, ÆG, emulgator E322 (SOJA), VALLEpulver (MÆLK), margarine (emulgator E322 (SOJA)),bagegær, isomeriseret sukker, salt, spiret brun ris bagegær (HVEDE).
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 1405 kJ |
Energi (kcal) | 335 kcal |
Fedt | 13,6 g |
(heraf mættet) | 6 g |
Kulhydrat | 46,6 g |
(heraf sukkerarter) | 23,5 g |
Protein | 7,6 g |
Salt | 0,5 g |