Meito PukuPuku Taiyaki Jordbær Fisk - En nuttet sprød vaffelfisk i klassisk japansk taiyaki stil med et porøst og fluffy fyld med smag af jordbær.

Meito PukuPuku Taiyaki Jordbær Fisk

En nuttet sprød vaffelfisk i klassisk japansk taiyaki stil med et porøst og fluffy fyld med smag af jordbær.

16,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne PukuPuku fisk er udformet som en klassisk taiyaki dessert med et sprødt ydre og lækkert fluffy indre, hvor ぷくぷく (pukupuku) her netop henviser til det luftige jordbærfyld, som fisken gemmer på. Det er et af mange japanske lydudtryk for en en boblende, skummende bevægelse og/eller en nuttet og buttet figur.

Taiyaki fisk er både en sjov og tilfredsstillende spise og imiterer udseendet af den røde havbrase, Pagrus major. Det er en utroligt populær streetfood, der er elsket af alle generationer i Japan, og som her kan nydes i en lettilgængelig snackudgave med smag af jordbær og konsistens ala Knoppers vaflen, men hvor den sprøde fornemmelse hurtigt bliver mere cremet.

Produktinformation

RN20004-u
Produktinformation
Vægt
16,5g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, sødmælkspulver, palmeolie, kakaosmør, tørret jordbær, lactose, hvedemel, stivelse, salt, forarbejdet stivelse (E1412), emulgator (E322), smag, bagepulver (E500), skaldyr calcium, aromastoffer, farvestof (rødbede) (E162), surhedsregulator (E330)

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 373 kJ
Energi (kcal) 89 kcal
Fedt 4,9 g
   (heraf mættet) 1,3 g
Kulhydrat 10,5 g
   (heraf sukkerarter) 8,5 g
Protein 0,6 g
Salt 0,1 g


Du vil eventuelt også synes om