Sauce Samyang Buldak Hot Chicken Sauce 200g KA32010

Samyang Buldak Hot Chicken Sauce 200g

Fantastisk koreansk spicy sauce med smag af kylling og chili - super stærk sauce der også er kendt fra Spicy Buldak nudlerne.

59,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Buldak sauce er også kendt som "fire chicken" sauce - på koreansk betyder bul nemlig ild, og dak betyder kylling.

Buldak blev populær i Sydkorea i løbet af 2004, først og fremmest for sin ekstreme chilistyrke, da landets recession og økonomiske afmatning fik den lokale befolkning til at søge krydret mad for at lindre stress. Stigningen i popularitet af Buldak satte tendensen for ekstremt varme retter i Sydkorea, hvilket førte til stigningen af Buldak franchiserestauranter.

Navnet buldak blev imidlertid registreret på et patentkontor i april 2001 af Buwon Food. Dette førte til stærk modstand fra Hongcho Buldak og andre førende Buldak-restauranter, der hævdede, at udtrykket var blevet brugt som et fælles betegnelse. Den 30. april 2008 vedtog patent-domstolen i Korea, at begrebet blev generaliseret og Buldak blev gratis til offentlig brug. Selvom populariteten af Buldak er faldet i de seneste år i Sydkorea, har retten ført til udviklingen af andre succesrige retter inspireret af den, såsom Buldak instant nudler af Samyang Food.

Med denne spicy sauce får du smagen af Buldak nudlerne - lige til at hælde over dine egne nudler, til at krydre stegt kylling med, eller andre spændende retter, hvor du ønsker et kick af chili og smagen af kylling.

Produktinformation

KA32010
Produktinformation
Vægt
200g

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Vand, kunstig kyllingesmagspulver, majssirup, sojasovs, sojabønneolie, løg, hvidløg, affarvet chiliekstrakt, paprikasekstrakt, grøn te aromaolie.

Energi (kJ) 907
Energi (kcal) 217 kcal
Fedt 6,7 g
   (heraf mættet) 1,7 g
Kulhydrat 35 g
   (heraf sukkerarter) 23,3 g
Protein 5 g
Salt 5 g