Beskrivelse
Chili bønnesauce, som kaldes Toban Djan eller Doubanjiang - her i en autentisk udgave fra Lee Kum Kee.
Toban Djan er kendt som en væsentlig ingrediens i Sichuan-style madlavning. Den skarpe blanding af saltede chili peber, sojabønner og fermenteret bønnepasta har en helt unik, umami fyldt smag. Det er en vigtig ingrediens i den klassiske Kung Pao kylling og en god tilføjelse til enhver stir-fry ret.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 368g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Saltede chilipeber (48%), vand, gæret SOJAbønnepasta (vand, salt, SOJAbønner, HVEDEmel), gæret hestebønnepasta 9% (hestebønner, vand, salt, hvedemel), suker, modificeret majsstivelse, dehydrerede hvidløg (1%), chilipeberpulver, SOJAbønneolie, surhedsregulerende middel (E270), smagsforstærkere (E631, E627)
Energi (kJ) | 368 kJ |
Energi (kcal) | 88 kcal |
Fedt | 1,8 g |
(heraf mættet) | 0,3 g |
Kulhydrat | 12 g |
(heraf sukkerarter) | 9,6 g |
Protein | 3,4 g |
Salt | 10,8 g |