Sauce Bulldog Worcester Sauce 500ml KA00030

Bulldog Worcester Sauce 500ml

Den velkendte japanske Worcester sauce, der bruges til et hav af retter samt som base for dressinger, saucer og meget mere.

65,00 kr.
Inkl. moms
 Ikke på lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det siges, at Worcestershire sauce, et velkendt krydderi i Japan, har fået sin start i midten af det 19. århundrede i den engelske by Worcester. Et årti efter at det først blev produceret i Japan - omkring 1887 - begyndte forskellige Worcestershire-sovseselskaber at springe op over hele Japan. 120 år senere er Worcestershire-sauce blevet en fast ingrediens på japanske spiseborde, og det er lige før at udtrykket 'sauce' i Japan bare henviser til Worcestershire-sauce som standard.

Saucen bruges f.eks. til retter som Korokke, Menchi Katsu og Aji Fry, men kan også danne base for et hav af dressinger, marinader og andre saucer. En fast ingrediens i ethvert japansk køkken!

Produktinformation

KA00030
Produktinformation
Indhold volumen
500ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, sukker, destilleret eddike, salt, æblejuice, tomatpasta, løg, gærekstrakt (indeholder SOJA), destilleret hvidvinseddike, krydderier (indeholder SELLERI), sveske pasta, citronsaft, gulerod, SARDIN ekstrakt.

Allergener: soja, selleri, fisk
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 467 kJ
Energi (kcal) 110 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 26,5 g
   (heraf sukkerarter) 24,1 g
Protein 0,7 g
Salt 7,5 g