Otafuku Mentsuyu Soup 1,8L - Japansk Mentsuyu nudelsuppe der kan bruges til både varme og kolde nudelretter

Otafuku Mentsuyu Soup 1,8L

Japansk Mentsuyu nudelsuppe der kan bruges til både varme og kolde nudelretter

218,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Mentsuyu er japansk suppebase, der bruges i den klassiske kolde Somen nudelret, men også Soba og Udon nudelretter. Mentsuyu er lavet af bl.a. mirin, sojasauce, kombu og katsuobushi (tørrede bonito-flager).

Der er to generelt to måder at bruge Mentsuyu på: Kaketsuyu, hvor suppen varmes og hældes over kogte nudler for at lave en varm nudelsuppe, og Tsuketsuyu, som bogstaveligt betyder "dyppesuppe" til kolde nudler, hvor også Mentsuyu suppen er kold.

Foreslåede blandingsforhold

Basen er dobbeltkoncentreret og 1 del base til 1 del vand er et godt udgangspunkt for somen, zaru soba og de fleste øvrige madlavningsbehov.

  • Suppe, oden, nabe: 1:5
  • Tentsuyu, chawanmushi: 1:3

Bør benyttes inden for kort tid (ca. 14 dage) efter åbning og opbevares i køleskabet.

Produktinformation

Otafuku
KA00190
Produktinformation
Indhold volumen
1,8L
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, SOJAsauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), sukker, fruktose-glukose sirup, bonito-bouillon (TUN), mirin - sød risvin til madlavning (rismalt, glucose, glucose-fruktose sirup, alkohol, salt), salt, tørret bonito (TUN), kombu-tang ekstrakt, shiitake-svampeekstrakt, smagsforstærkere (E640, E621, E635), surhedsregulerende midler (E529, E297).

Energi (kJ) 310 kJ
Energi (kcal) 74 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 14,5 g
   (heraf sukkerarter) 8 g
Protein 3,9 g
Salt 5,25 g


Du vil eventuelt også synes om