Omodaka Teriyaki Sauce 1,8l - Klassisk japansk teriyaki sauce der bruges til teriyaki grill retter, marinader, glaseringer, topping og meget mere. 

Omodaka Teriyaki Sauce 1,8l

Klassisk japansk teriyaki sauce der bruges til teriyaki grill retter, marinader, glaseringer, topping og meget mere. 

195,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Teriyaki sauce er en af de mest brugt saucer i det japanske køkken.

Ordet teriyaki er en sammensætning af to japanske ord. Teri (glans) og Yaki (grill/stegning). I Japan har retter med teriyaki sauce gennem mange generationer været en fast del af et godt traditionelt måltid.

Teriyaki sauce er isært populært om sommeren i grillsæsonen, men den er også fantastisk som et krydret pift til dips eller til retter, der lynsteges i wok. Teriyaki sauce fremstilles på basis af naturligt brygget sojasauce og er derfor også kendetegnet ved den kraftige og fyldige smag fra sojasaucen.

Teriyaki sauce kan bl.a. bruges til at marinere skaldyr, kød eller grøntsager, før de steges, sauteres eller grilles. Denne klassiske teriyaki sauce har en fin sur-sød smag og en flot umami, der giver såvel wokretter og gryderetter som ovnretter og grillretter en fantastisk aroma og smag. Teriyaki sauce er dog ikke kun til det japanske køkken! Teriyaki sauce er også velegnet som krydderi til stegte, gratinerede og grillede retter fra alle andre steder i verden.

Produktinformation

Omodaka
LT01800
Produktinformation
Indhold volumen
1,8L
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Fruktose-glukose sirup, vand, hydrolyseret protein, mirin (vand, ris, gær, alkohol), SOJAsauce, sukker, fortykningsmidler: modificeret stivelse, xanthan gummi, brun sukker, eddike, farvestof (karamelfarve), revet ingefær, smagsforstærker (E621), miso (SOJAbønner, salt, ristet BYGmel, gær, alkohol), gærekstrakt, surhedsregulerende middel (E260)

Energi (kJ) 808 kJ
Energi (kcal) 193 kcal
Fedt 0,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 44,6 g
   (heraf sukkerarter) 44,6 g
Protein 3,5 g
Salt 4,2 g


Du vil eventuelt også synes om