Hakubai Premium Mochigome - Søde Glutinøse Mochi Ris - Mochigome er afskallede, søde ris med gode glutinøse egenskaber, når de dampes. Perfekt til at lave hjemmelavet Mochi, Okowa og glutenfrit bagværk.

Hakubai Premium Mochigome - Søde Glutinøse Mochi Ris

Mochigome er afskallede, søde ris med gode glutinøse egenskaber, når de dampes. Perfekt til at lave hjemmelavet Mochi, Okowa og glutenfrit bagværk.

79,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse afskallede, også kaldet perlede, ris er perfekte til fremstillingen af traditionelle japanske opskrifter i hjemmekøkkenet. 

   („• ֊ •„)
━O━O━━━━━━━━━

Når mochikome dampes, opnår den en fantastisk klistret, glutinøs konsistens, der både kan serveres som smagfulde retter med grøntsager eller formes til mochi desserter med det helt perfekte bid.

De røde azuki bønner er næsten en uadskillelig følgesvend til denne type ris, der sammen både bruges til at lave Sekihan, Okowa/Kowameshi og Wagashi desserter såsom den fyldte anko Daifuku og Ohagi/Botamochi.

Selvom der typisk bruges rismel, mochiko, til formålet, kan man også sagtens lave dango med mochigome, da selve råvarerne jo stort set er ens. Traditionelt var det også kun den hamrede mochikome, der blev brugt til fremstillingen af mochi, men det forbehold er helt og aldeles væk nu, og mochi laves med begge dele over hele verden.

Læs mere om denne madtradition på vores blog og få sjove opskrifter med Mochi Magic: 50 Traditional and Modern Recipes for the Japanese Treat



Fremgangsmåde

Riskornene fordobles i størrelse ved tilberedning.

  • Skyl risene i koldt vand indtil klart, og sæt dem i blød i frisk vand i mindst 12 timer. Dæk til med et låg eller film.
  • Hæld vandet fra, og spred risene ud i et tyndt lag i det valgte medie til dampning. Dette kan foregå på en metalsigte direkte over en gryde, med et osteklæde, risnet eller lign. i en bambusdamper eller direkte i riskogeren, af hvilken riskogeren nok er den mest effektive.
  • Damper du over kogende vand, bør du sætte låg på og vente 25 min. og derefter tilsætte lidt salt og vente yderligere 20-25 min. Målet er, at få riskornene til at blive møre og fremstå næsten gennemsigtige og - selvfølgelig - godt klistrede.

Produktinformation

XD09001
Produktinformation
Vægt
907g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Afskallede glutinøse ris.

Produktionsland: USA

Energi (kJ) 1548 kJ
Fedt 0,55 g
   (heraf mættet) 0,11 g
Kulhydrat 81,68 g
   (heraf sukkerarter) 0,30 g
Protein 6,81 g
Salt 0,7 g


Du vil eventuelt også synes om