Nakaki Magic Konjac Ramen Noodle 180g - Kaloriefattige shirataki-nudler fremstillet på konjakrod og sojabønner. Det er magisk i den forstand, at de fås vauumpakket og faktisk ligner ramen-nudler!

Nakaki Magic Konjac Ramen Noodle 180g

Kaloriefattige shirataki-nudler fremstillet på konjakrod og sojabønner. Det er magisk i den forstand, at de fås vauumpakket og faktisk ligner ramen-nudler!

26,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Prøv de kalorielette ramen-nudler fremstillet af konjakplanten, hvis du f.eks. er ekstra opmærksom på at undgå ris og nudler i din kost.

Magic Ramen Noodle giver stadig fornemmelsen af fyldighed til en ret, samtidig med at de kun indeholder så få kalorier, som de gør. 

Brug Magic Ramen Noodle med dit tilbehør i samme mængder som almindelige nudler. Da de er helt neutrale i smagen, lidt ligesom tofu, anbefaler vi at kombinere dem med en god sauce, karry, suppe, marinade eller gryderet for det optimale resultat.

I Japan har man spist konjakrod siden 700-tallet, og ingrediensen sættes nu oftest i forbindelse med retter som Oden, Sukiyaki og Shabushabu, hvor den lækre suppe er primær smagsgiver til skiver af konnyaku og konnyaku-nudler, som også kaldes shirataki.



Magic Ramen Noodle er et smagsneutralt og nemt alternativ til almindelige ris, pasta og nudler.
De fås her vakuumpakket uden brug af lage, hvorfor de ikke behøver drænes eller skylles før brug. Bruges med en sauce eller i salater, supper, saucer og i wok-retter.

Produktinformation

BE10888
Produktinformation
Vægt
180g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Konjakrod, SOJAbønner, emulgator (E1404), farvestof (E161b), stabilisator (E526).

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 151 kJ
Energi (kcal) 36 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 9,4 g
Kulhydrat 3,0 g
   (heraf sukkerarter) 3,0 g
Protein 0,3 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om