Clearspring Hatcho Upasteuriseret Soja Miso Økologisk 300g
En fantastisk, umamifyldt miso pasta, der er fremstillet af sojabønner. Misoen er upasteuriseret, så smagen og farven vil udvikle sig over tid.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Hatcho Miso er kendt som den miso der blev serveret for Kejseren af Japan for over hundrede år siden. Denne miso bruges blandt andet som bouillon til supper, marinering eller i dressinger. Misoen er lagret i 36 måneder i cedertræstønder.
Upasteuriseret miso er et "levende" produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces. Hvis man ønsker at begrænse fermenteringen, kan man med fordel opbevare produktet ved 10 – 25°C før åbning.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 300g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Fermenterede hele sojabønner* (65%), vand, havsalt. *Økologisk
Energi (kJ) | 1028 kJ |
Energi (kcal) | 246 kcal |
Fedt | 12 g |
(heraf mættet) | 2,1 g |
Kulhydrat | 7,3 g |
(heraf sukkerarter) | 0,8 g |
Protein | 23 g |
Salt | 8,8 g |