Chi Sheng High Gluten Hvedemel 500g
Hvedemel med højt indhold af gluten der giver perfekte dumplings som f.eks. Gyoza, hvor dejen skal være ekstra chewy og strækbar.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
High Gluten Flour - også kendt hvedemel med højt gluten indhold eller "bread flour", altså brødmel på dansk.
Denne type hvedemel har et højere protein indhold end almindelig hvedemel. Når hvedemel med højt glutenindhold æltes i hånden eller blandes med en dejkrog, udvikles glutenstrukturerne, hvilket skaber sejhed.
High Gluten Flour bruges i mange asiatiske køkkener som mel til dumplings, da det høje indhold af gluten og det meget hvide mel giver den helt rigtige konsistens og udseende. Hvis man jagter den perfekte Gyoza dumpling tekstur, så er dette mel det helt rigtige valg!
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 500g
- Produceret i
- Taiwan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDE 100%
Energi (kJ) | 1473,5 kJ |
Energi (kcal) | 352,5 kcal |
Fedt | 1,3 g |
(heraf mættet) | 0,3 g |
Kulhydrat | 71,7 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 13,5 g |
Salt | 0,0 g |