Sempio Crispy Tempura Mix 1kg
Melblanding til tempura-dej for et let og knasende sprødt resultat hver gang! Autentisk tempura-melblanding fra koreanske Sempio.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Denne melblanding er velegnet til tempura friturestegning i japansk stil og indeholder ikke blegemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler.
Fuldend din tempura oplevelse ved at servere de sprøde bidder sammen med kolde soba nudler, udon suppe, som fyld i en crispy futomaki rulle eller som tilbehør til dine lækre, japanske ris.
Til dip kan vi bl.a. anbefale følgende saucer:
Kakiage - Sprøde Tempura Grøntsager
- 40g gulerod
- 60g løg
- 100g sød kartoffel
- 50g valgfri protein
- 60g Sempio Tempura Mix
- 100ml vand
- Neutral olie/fritureolie
Skær grøntsagerne ud i tynde og ca. lige store stykker for det bedste resultat.
Fordel en smule Sempio Tempura Mix hen over grøntsagerne som en 'dry coating', der får dejen til at klæbe bedre efterfølgende :)
Bland selve tempura-dejen med 60g Sempio Tempura Mix og 100ml koldt vand.
Varm olien op i en dyb pande eller gryde, så du sparer på olien. Et godt tip til at vide, hvornår olien er klar, er ved at dryppe en lille smule dej i. Når dejen syder og bobler, er der gevinst!
(Glem heller ikke, at du kan lave tenkasu med dine tempura-dej rester.)
Dyp grøntsagerne godt i tempura-dejen og placér dem direkte og forsigtigt i olien. Jo færre ingredienser i olien, jo nemmere er det at ramme den perfekte gyldenbrune farveˎˊ˗☆
Vi anbefaler at håndtere friturestegning med et sæt ekstra lange spisepinde og/eller en wok sigte med store huller.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 1kg
- Produceret i
- Korea
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDEmel, salt, hvid peberpulver, majsstivelse, hævemiddel (E500), smagsforstærker (E621).
Allergener: gluten
Oprindelse: Korea
Energi (kJ) | 1550 kJ |
Energi (kcal) | 370 kcal |
Fedt | 1,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 79,0 g |
(heraf sukkerarter) | 2,0 g |
Protein | 10,0 g |
Salt | 1,3 g |