Otafuku Okonomiyaki/Takoyaki Melblanding 180g - Japansk melblanding der kan bruges til de to klassiske retter, Okonomiyaki og Takoyaki. Melblandingen giver den helt rigtige konsistens og smag - som i Japan!
Nedsat pris

Otafuku Okonomiyaki/Takoyaki Melblanding 180g

Japansk melblanding der kan bruges til de to klassiske retter, Okonomiyaki og Takoyaki. Melblandingen giver den helt rigtige konsistens og smag - som i Japan!

25,00 kr. 30,00 kr. - 5,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med denne melblanding kan du super let lave smagfulde Okonomiyaki og Takoyaki derhjemme!
Du får den helt rigtige smag og konsistens med denne melblanding fra en af Japan's største producenter - Otafuku.

Bland melet med vand og æg og tilføj dine yndlingsingredienser - så får du smagen af Japan direkte ind i dit hjem!

Opskrift på Okonomiyaki (4-6 stk):

  • 1 pose melblanding
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 2,5 dl vand
  • 6 æg
  • 720g snittet kål
  • 180g bacon
  • 30g fintsnittet forårsløg

Til topping:

Fremgangsmåde:

  1. Bland melblandingen med vand og æg til en lind dej.
  2. Tilsæt hakket kål og rør rundt
  3. Opvarm en pande til middel varme og tilsæt olie.
  4. Læg baconskiver på panden og steg 1-2 minutter.
  5. Fordel Okonomiyaki blandingen på panden, oven på baconstykker, og spred ud til en cirkel.
  6. Steg på begge sider til dine Okonomiyaki har en gylden overflade (ca. 5 min på hver side)
  7. Top med Okonomi Sauce, Kewpie Mayo og forårsløg

Opskrift på Takoyaki (ca. 40 stk):

  • 1 pose melblanding
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 6 dl vand
  • 2 æg
  • 160g tilberedt blæksprutte
  • 30g fintsnittet forårsløg
  • 20g Tenkasu (evt. Ika Tenkasu)
  • 5g Benishoga 

Til topping:

Fremgangsmåde:

  1. Bland melblandingen med vand og æg til en meget flydende dej.
  2. Opvarm en Takoyaki pande (eller æbleskivejern) til middel varme og tilsæt olie til hvert hul.
  3. Fyld hullerne halvvejs med dej.
  4. Fordel ingredienserne ligeligt i hullerne og top op med dej til de er dækket, og hullerne er fyldt.
  5. Steg i ca. 2 min og begynd herefter at vende dine Takoyaki - ligesom man ville gøre med æbleskiver.
  6. Steg i yderligere ca. 4 min, til gyldne og sprøde.
  7. Top med Takoyaki Sauce, Kewpie Mayo og Nori strimler eller pulver.

Produktinformation

Otafuku
AV24110
Produktinformation
Vægt
180g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

HVEDEmel, modificeret stivelse, SOJASAUCEpulver, bagepulver (E500, E450, E341), salt, konsistensmiddel (E400)

Allergener: HVEDE, SOJA

Energi (kJ) 1395 kJ
Energi (kcal) 333 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 77 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 10 g
Salt 0,6 g


Du vil eventuelt også synes om