Læskedrikke STOP MADSPILD (BEDST FØR 12/02/24) - Seicha Pineapple Mint Sparkling Matcha Energy Tea 250ml QE30128-u
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 12/02/24) - Seicha Pineapple Mint Sparkling Matcha Energy Tea 250ml

Seicha Organic Energy Tea Pineapple Mint kombinerer japansk økologisk matcha med sød, tropisk ananas og et strejf af mynte - et friskhedsspark for krop og sind

4,00 kr. 19,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Seicha's Organic Energy Tea Pineapple Mint kombinerer japansk økologisk matcha med sød, tropisk ananas og et strejf af mynte, hvilket garanterer dig et boblende friskhedsspark for krop og sind.

"Når din hjerne har brug for et kram"

Tro mod dette motto har Seicha udviklet deres nyeste skud på stammen.
En bioenergi te, hvis virkning skyldes dens rent naturlige basis og den sofistikerede kombination af forskellige bioaktive ingredienser.
Kombinationen af matcha-te, gingko, ginseng og Seicha's eksklusive grønne te-koffein sikrer, at du er opmærksom og fokuseret, men stadig afslappet – den unikke ekstraktionsproces, der gør hele forskellen.

Energi - men uden kemiske dikkedarer og uden dårlig samvittighed!

Rene økologiske ingredienser gør Seicha's økologiske energite til det, du ønsker: en naturlig, opkvikkende, perfekt krydret og lavt sukkerindhold (3,9 g/100 ml økologisk Fairtrade-rørsukker) energite-drik i førsteklasses kvalitet. Helt uden kunstige tilsætningsstoffer og selvfølgelig GMO-fri.

Produktinformation

Seicha
QE30128-u
Produktinformation
Indhold volumen
250ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Tyskland

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Infusion af Matcha-te* (vand, Matcha-te*), rørsukker*, 4% ananasjuicekoncentrat*, kuldioxid, 3% citronsaftkoncentrat*, naturlig ananas-myntearoma, acerolaekstrakt*, stevia-teinfusion* (vand , steviablade*), stabilisator: pektin, koffein fra grøn te*, ginkgopulver*, ginsengekstrakt*.

*Økologisk

Energi (kJ) 67 kJ
Energi (kcal) 16 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 3,9 g
   (heraf sukkerarter) 3,8 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g