Læskedrikke STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/09/22) - Asahi Calpis Water 350ml QN80035
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/09/22) - Asahi Calpis Water 350ml

En forfriskende, unik japansk læskedrik uden kulsyre med klassisk Calpis smag - en helt speciel drik med mælk- og yoghurtsmag.

17,00 kr. 29,00 kr. - 12,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Calpis er helt sin egen og meget unik for Japan, hvor drikken nydes af folk i alle aldre. Enten er man helt vild med smagen eller også synes man, det er en tand for underligt. Dem der elsker Calpis kan i hvert fald attestere til, at den forfriskende let syrlige yogurt- og mælkesmag er både læskende og tilfredsstillende på samme tid.

Den sødlige drik har noter af vanilje og yoghurt og kan minde lidt om drikkeyoghurt som Yakult.

Nyd afkølet drikken som den er, eller brug den som mixer i cocktails eller til Kakigori - den specielle japanske isdessert med "shaved ice".

Produktinformation

Asahi
QN80035
Produktinformation
Indhold volumen
350ml
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, sukker (glukose-fruktosesirup, sukker), SKUMMETMÆLKspulverMÆLKESYREbakterier, surhedsregulerende middel (E330), aroma, emulgator (E322, soja).

Allergener: laktose, soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 181 kJ
Energi (kcal) 43 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 10,6 g
   (heraf sukkerarter) 10,3 g
Protein 0,3 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om