Læskedrikke STOP MADSPILD (BEDST FØR 18/05/24) - Chibi Maruko-chan Sakura Cola Soda Drik 240ml QN33010
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 18/05/24) - Chibi Maruko-chan Sakura Cola Soda Drik 240ml

Chibi Maruko-chan har i mange år underholdt Japan med sine skøre eventyr. Nu pryder hun den sjove pink Sakura Cola sodavand fra Kimura i en smuk illustration!

29,00 kr. 39,00 kr. - 10,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Chibi Maruko-chan eller Lille Maruko-chan er en skæg serie med hverdagssjov og ballade for Sakura-familien fortalt af centralfiguren den lille Momoko eller Maruko, som hun for det meste kaldes. 

På denne pink Kimura sodavand pryder hun nu forsiden omgivet af udsprungne kirsebærtræer - en original illustration af forfatteren til serien, Momoko Sakura, som også lægger navn til karakteren. Smagen er frisk og boblende med en rig aroma fra kirsebærblomstekstrakt og en eftersmag af cola, som til sammen kan minde om kanel! En helt igennem unik sodavand, der bare må prøves :-)

Produktinformation

QN33010
Produktinformation
Indhold volumen
240ml
Produceret i
Japan

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, høj fruktose-majssirup, kirsebærblomstekstrakt, kulsyre, aroma, surhedsregulator (E330), farve (E163).

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 193 kJ
Energi (kcal) 46 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 12,0 g
   (heraf sukkerarter) 11,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om