Kopper Sogi Japansk Keramik Te Kop Bizen Goma 240ml VZ86492

Sogi Japansk Keramik Te Kop Bizen Goma 240ml

Smuk japansk keramik med naturlige brændte detaljer i Bizen-yaki traditionen fra Okayama, der giver hver eneste kop unikke detaljer. Både til te og varm sake

79,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med denne smukke keramiske kop fra Japan kan du nyde de stille øjeblikke med en kop te eller det selskabelige samvær over en kop varm sake.


Koppen ligger godt i hånden og har en skiftende tekstur i hhv. mat brun med en lidt changerende effekt og en glat følelse i mere beige toner.
Denne rustikke stil kendes også under betegnelsen Bizen Goma, da de naturligt dannede mønstre på overfladen ligner sesamfrø.
Effekten opnås ved sammensmeltningen af asken fra kullet med keramikkens overflade under de høje temperaturer. Dertil har koppen forneden et klassisk skæret Sogime mønster, der er behageligt at holde på.

Det brændte ler klinger sanseligt og med en duften fra den aromatiske sencha i koppen, har du i sandhed en autentisk japansk teoplevelse foran dig.

Bizen-yaki teknikken stammer fra Okayama-præfekturet og kendetegnes ved de rød-brune nuancer, simple, elegante silhouetter og en rustik overflade med den naturlige ler fra Inbe-floden ved Bizen by.

Bizen-yaki produktion under Taishō-perioden.

Produktinformation

VZ86492
Produktinformation
Indhold volumen
240ml
Højde
7,5cm
Produceret i
Japan
Materiale
Keramik
Diameter
Bund: 6,3cm
Top: 9,2cm

Du vil eventuelt også synes om