Kopper Japansk Keramik Te Kop 250ml Aozora VHC7020

Japansk Keramik Te Kop 250ml Aozora

Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Hånddrejet te- og kaffekop med et skønt hav-og-himmel inspireret 'crackle glaze' design.

119,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med autentiske keramikvarer fra Made In Japan.

Denne tekops unikke krakelerede glaze og klare himmelblå farve giver den et fortryllende sommerligt udtryk, der gør sig godt på bordet som akkompagnement til din te, kaffe og japanske favoritdessert.
På en varm sommerdag med tilsvarende blå himmel anbefaler vi dog især kolde tedrikke som mugi cha og iste fra Oishi - se det store udvalg af japansk te lige her!

I hænderne på værksteder som Ichi, San og Taiku Kiln gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret fra Gifu mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor noget, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.

Information om sikkerhed

Keramik fra Made In Japan er godkendt til sikker anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn. OBS!
Vi gør opmærksom på, at dele af denne type glasering (crackle glaze) kan være mere sensitiv over for fugt og varme. Se gerne opbevaringsvejledning her.


Vær opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved at hælde meget varm mad i skåle og på tallerkener.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC7020
Produktinformation
Indhold volumen
250ml
Højde
8,5m
Diameter
7,5cm

Du vil eventuelt også synes om