Kage Maruto Matcha Anko Kage RN80036

Maruto Matcha Anko Kage

Aromatisk, indbydende japansk kage med smag af Matcha grøn te, toppet med søde røde Azuki bønner, kaldet Anko. En blød, svampet og fugtig kage med lækker smag.

65,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne pakke indeholder en af de mest silkebløde, fugtige og svampede kager du kan forestille dig. Her er ingen tør sandkage!

Matcha kagen minder en del om den danske sandkage, men har en mere let, luftig konsistens og er mere fugtig og svampet. En ufatteligt lækker kage, hvor hvert stykke får dig til at række ud efter det næste.

Denne kage er tilsat den ægte grønne matcha te, som er elsket for sin indbydende aroma og milde bitterhed. Den grønne matcha te giver en helt unik smagsoplevelse og aroma. Som prikken over i'et er der små søde røde bønner oven på kagen, også kendt som Azuki bønner. Bønnerne er bløde og har kogt i sukkerlage og de giver både struktur og sødme til kagen, og fuldender denne meget unikke, japanske kage.

Produktinformation

RN80036
Produktinformation
Vægt
120g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, ÆG, HVEDEmel, SOJAbønne, reduceret sukkersirup, MÆLK, palmeolie, matcha te, isomeriseret sukker sirup, likør, chlorella, sødestof (E420), emulgator (E322 SOJA), aroma, farvestof (E160a).

Energi (kJ) 1625 kJ
Energi (kcal) 387 kcal
Fedt 16,8 g
   (heraf mættet) 6,5 g
Kulhydrat 53,2 g
   (heraf sukkerarter) 41,5 g
Protein 5,8 g
Salt 0,2 g