Beskrivelse
En fantastisk luftig, let og lækker japansk bolle med striber af naturligt sort sukker - en helt speciel japansk ingrediens med oprindelse i Okinawa.
Det naturlige sukker udvindes ved at lade sukkerrørene koge i mange timer, til de bliver sirup, og derefter lade massen sætte sig indtil krystalliseret. Det færdige resultat har en fantastisk mørk farve og dyb sukkersmag med noter af malt og saltet karamel.
Spis bollen som den er og nyd den bløde, let flagede konsistens med en helt unik smag, der ligger sig mellem brød og kage. Sød, men alligevel en smule salt og med hint af den specielle japanske gær fremstillet på brune ris.
Bollen kan derudover ristes, og så smager den perfekt i selskab med en kop aromatisk japansk te.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 70g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Hvedemel, blomsterpasta af brunt sukker, sukker, æg, vallepulver, bagegær, isomeriseret flydende sukker, salt, spiret brun ris bagegær, fortykningsmiddel (E1412, E415, E440), aroma, farvestof (E150c).
Allergener: Gluten
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 1470 kJ |
Energi (kcal) | 350 kcal |
Fedt | 13,8 g |
(heraf mættet) | 7,1 g |
Kulhydrat | 48,5 g |
(heraf sukkerarter) | 46,0 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 0,6 g |